Lakatos Attila üzente 13 éve

Igen a hiba networnél van.
Tegnap kb nyolcszor írtam újra a Gönyő, Gönyű...-s hírt. A szakemberek dolgoznak a hiba kijavításán.

Válasz

Megyesi Imre üzente 13 éve

Az első hozzászólásom nekem is arról szólt, csak azóta eltértünk tőle. Előbb a police. hu-ról egy közérdekű híreket másoltam be a Gönyű klubra, de eltűnt. Pedig egy szót sem írtam hozzá, hanem azt másoltam be, amit a rendőrségi oldalon írtak. A network szarakodhat, mert gyakran jelez hibát is.

Válasz

Lakatos Attila üzente 13 éve

Szia Imi!

Ismétlem. Értem amit írsz.
A fenti hír azonban egy Gönyűn történt bcs-ről szól.

Válasz

Megyesi Imre üzente 13 éve

"Szándékosan teszik tönkre az országot, csak sokan nem veszik észre, mert nem látnak tovább az orruknál."

A lényeg az volt, hogy az országot. Nem Gönyűt írtam.

"Most is azt állítom, hogy "csak" bűn van és bűnelkövető. "

Attila Kilóg a lóláb. A baj az, hogy a bíróságok és a média is kivételezik és nem a bűn és bűnelkövetőt nézik, hanem a bőrszínét is. Amíg ott nem veszik azt figyelembe amit te írtál, nincs joguk másokat ugyanezért megbüntetni. Nekem csak ennyi bajom van ezzel. Majd ha egy 100000 Ft-os lopásnál a barna és fehér bőrű embert is egyformán büntetik, akkor igazad van. Ezért nő a bűncselekmények száma, mert vannak akik úgy érzik ők sérthetetlenek, bármit megtehetnek.

Mit szólsz hozzá, hogy Bakácsról (aki fehér bőrű), kiderült, hogy hazudott. Nem csak egy szalámit lopott, hanem 3 csomagolt Edami sajtot, és egy csomag szeletelt szalámit is. Remélem nem lesz megkülönböztetve, mert a médiában szerepel, Stohl-hoz hasonlóan.

Válasz

Lakatos Attila üzente 13 éve

Szia Imi!

Értem amit írsz. Erről már máskor is beszélgettünk. Most is azt állítom, hogy "csak" bűn van és bűnelkövető. Tényleg te tudod a legjobban, hogy az általad a te szemszögedből nézett mostani eset bűnelkövetőjének jelenléte Gönyűre eddig nem volt jellemző. Ennyi.
A lényeg, hogy elfogásra kerüljön a hírben szereplő tolvaj. Hogy erre mekkora az esély, hát?

Válasz

Megyesi Imre üzente 13 éve

Az miatt is igazam van, hogy első hozzászólásomban egy tényt írtam le, hogy barna bőrű ember van a képen, ami igaz. Te egyből azt sugallod, hogy rasszista vagyok (nem mondtad ki), tehát ezzel a második hozzászólásom első mondata is igazzá vált. A második hozzászólásom többi mondatának igazságáról bárki meggyőződhet. Be kell menni a bíróságra és megnézni, milyen határozatok vannak. Megnézni a sajtóban, hogy miről mit írnak. Ebbe kár belemenned Attila. Nem írtam volna mást, ha te nem a tényeket akarnád takargatni.

Válasz

Megyesi Imre üzente 13 éve

Én nem azt írtam, hogy az összes tolvaj, csak egy tényt állapítottam meg elsőre. Ami igaz. Másodjára is csak az igazat írtam, mert a bíróságon és a sajtóban is kivételeznek bizonyos emberekkel. Aki mást állít az vagy hazudik, vagy vak.

Válasz

Megyesi Imre üzente 13 éve

Attila nem írtam olyat, amiért fel lehetne jelenteni. Amit írtam, mind igaz! Te is tudod, csak nem mondod ki.

Válasz

Lakatos Attila üzente 13 éve

Szia Gabi!

Értem, s nem is kell szerintem elnézést kérned semmiért senkitől, csak Imre által sugallt események eddig nem voltak jellemzőek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Persze... megértettem, bocs ha megbántottam valakit....csak ez úgy kikívánkozott belőlem.
Bár én mindenkire értettem, ezt is írtam. :-(

Válasz

Lakatos Attila üzente 13 éve

Srácok, ha lehet ne menjünk el ebbe az irányba!
Inkább próbáljunk meg segíteni, azzal, hogy aki a cselekmény idején a környéken járt talán felismeri a képen látható személyt.
Értem én amit írtok. Imi, te különösen ismered véleményem ebben a témában, s te tudod a legjobban, hogy nem az általad sugallt elkövetés a jellemző a falura.
Gábor talán te is hallottál az e.on erőmű környéki nem kis összegű kárt okozó lopásokról.
Szóval. Nem tudom. Kár és nem is szabad ember és ember között különbséget tenni. Véleményem szerint, "csak" bűn van és bűnelkövető.

Válasz

Megyesi Imre üzente 13 éve

Azért van ez, mert ha valaki kimondja az igazat azt rasszistának, vagy antiszemitának mondják és meghurcolják. A bíróság kivételezik velük! A média kivételezik velük! Szándékosan teszik tönkre az országot, csak sokan nem veszik észre, mert nem látnak tovább az orruknál.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Azt hiszem mégis csak igaz!
Ezen a díszmadáron jól látható, hogy becsületes, 5 munkahelyen dolgozik éjjel nappal, több műszakban. Az a tipikusan becsületes fajta, munkahőse.
Tudjátok én csak azt nem értem, miért vagyunk ennyire humánusak mindenkivel?
Mentőautókat törnek fel GPS lopnak belőle? Agyonvernek ártatlan embereket? Élnek vidáman miközben a mi adónkból segélyeket vesznek fel? Télre börtönbe vonulnak, ahol a mi adnkból tanulhatnak, színes televíziót nézhetnek, jobban élnek mint sok dolgozó ember idekint. Milyen ország ez???????????????
Miért nem lehet a büntetéseket komolyanbbá tenni? Tömlőc, vasgolyó lánccal, kenyér és víz! De nem csak ezekenek, minden hozzájuk hasonló gondolkodásúnak!

Válasz

Megyesi Imre üzente 13 éve

Ez egy barna bőrű ember. Az öltözködése is hozzá illik. De tudom nem igaz, csak rosszul látok.

Válasz