Lakatos Attila üzente 11 éve

Világos. Mondjuk engem már nem hívogatnak, pedig nekem már gatyót is el akartak adni. Jó hosszan beszélgettem velük húztam az időt aztán a végén megmondtam nekik, hogy hagyjanak békén egy életre, vagy jogi útra terelem az erőszakos zaklatásukat -tekintettel, hogy már előtte többször is elmondtam nekik, hogy semmit sem kívánok tőluk venni.

Válasz

Balogh Krisztina üzente 11 éve

Titkosítva van a számom, és nem adtam ki illetéktelennek. Állítólag egy számítógép automatikusan tárcsáz.
Nem vagyok én a magam ellensége, hogy mindenkinek megadjam a telefonszámom.

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

Kedves Krisztina!
Talán az lenne a legegyszerűbb megoldás -mondjuk az neked kerülne pénzedbe-, ha az ügyfélszolgálatukon töröltetnéd magad a listájukról.

Válasz

Balogh Krisztina üzente 11 éve

Engem is állandóan hívogatnak, de ÉN NEM AKAROK VENNI ILYEN HÜLYESÉGET!!! Ha valamire szükségem van, fogom magam, és elmegyek a megfelelő helyre, ahol azt árulják, és megveszem!
Ha még egyszer felhívnak, feljelentést teszek a rendőrségen zaklatásért!

Válasz

Horváth Csaba üzente 11 éve

Nem rég engem is megkörnyékeztek ezek a "gengszterek én megkaptam a csomagot ahogy illik,de sajna csekket nem csatoltak a csomaghoz ezután nem sokkal már felszólító levélel bombáztak.Hogy késedelmi díjjat fognak felszámolni ha nem fizetek.Egyépként utánna jártam és az egyik ismerősöm ugyan ezt a csomagot ajándékba kapta a cégtől egy fillért sem kértek tőle csak azt mondták neki hogy próbálja ci és ha teccik akkor rendelhet tőlük.hogy van ez hogy valaki ajándékba kapja másnak pedig fizetni kell érte egyépként semmit sem ér a borotva.Ezek szerint mondhato hogy DISZKRIMINÁCIÓ Pedig nem vagyok szines bőrű egyépként szóbeli megállapdásról nem hallottam.
Gönyű:Horváth Csaba.

Válasz

Kovács Zsuzsanna üzente 11 éve

Egyszerűen nem kell feladni a csekket és kész....Aztán jön a levél hogy nem fizettél,ekkor kell nekik megírni,hogy nem is fogsz,mert nem is kaptál semmit...Mivel nem ajánlott küldemény,soha nem is tudják bizonyítani az ellenkezőjét...:)

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

Hozzászólásod utolsó rászável különsen egyetértek.

Válasz

Haui Balázs üzente 11 éve

A telefon magánszféra - ha valaki ismeretlen hív akkor az első hogy megkérdezem honnan szerezte a számot, ha nem tud értelmeset válaszolni azonnal akkor telefon lerak.

Ismeretlen számnál alap a hangfelvétel, volt hogy egy ilyen telemarketinges az ajánlatára adott elutasító válaszomra "akkorbaszdmegakurvaanyádat"-ot eresztett, szakítottam rá öt percet hogy kikeressem a cégét, majd a főnökét és elküldjem neki a munkatársa szépszavát mp3-ban. A világ olyan milyenné faragjuk, ha hagyjátok hogy telefonon zaklassanak akkor zaklatni fognak.

És kurvára nem érdekel hogy "jajszegénynekezamunkája", baszki, rendszeresen szombat-vasárnap dél és délután egy óra között telefonálnak egészségügyi felméréssel meg termékbemutatók ajánlgatásával, félbeszakítva a hétvégi ebédeket, igen, keressenek tisztességes munkát mert a telefonon kupeckedés nem az.

Válasz

nagy zsigmond üzente 12 éve

Én meg is rendeltem telón még karácsonykor!!!!! Demég mindig semmi!!

Válasz

Lakatos Attila üzente 12 éve

Már hetek óta kerestek egy telefonszámról, de mire felvettem volna megszakadt a kapcsolat. Én mindig visszahívom a hívót, ha van telefonszám hozzá, de senki nem vette fel. Különben is olyan ismerős volt a szám, csak nem tudtam hova tenni... Na ma kiderült. Erről bp-számról hívtak. Most nem borotvát, hanem alsógatyót ajánlottak 1190 Ft-os postaköltség ellenében, minden további következmény nélkül. Nem kértem.

Válasz

Lakatos Attila üzente 12 éve

Lassan már egy guriga WC papírral Holdutazást lehet nyerni... :)

Válasz

Kopácsi János üzente 12 éve

Sziasztok T. Nyertem én is egy autót ha a kulcs amit küldtek passzol a zárba ! Talán a zár el sem készült, csak a kulcs!! Nagyon nehezen tudtam lemondani a küldeményeiket.Egy alattomos cégnek tartom Őket!! Nem szeretném ragozni!! -:((((

Válasz

kis edit üzente 12 éve

TEGNAP VETTEM A KARIT ÚJ..ÉS MA MÁR HÍVTAK PUFF

Válasz

kis edit üzente 12 éve

EZ NEM SEMMMMMMMMMMMMI TEGNAP VETTEM REGGEL MÁR KERESETT EZ A SZÁM VAU

Válasz

Lakatos Attila üzente 12 éve

Valami hasonlótól tartok én is. Egyszer egy másik csomag küldős (kiadvány, könyv) velem is valami hasonló történt. Miután megegyeztünk telefonon, hogy ők nem tudják bizonyítani, hogy én kaptam átvettem tőlük bármit is békén hagytak, de nem tartott rövid ideig, sokáig zaklattak.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Az öcsémet keresték meg ugyanezzela telefonos mókával, és átvételi elismervény nélkül bedobták a postaládába.

Ezek után kb fél évvel, jött a levél a ALEKTUM Inkasszó Magyarország kft től, hogy 6000 ft ot behajtanak tőle.

Senkinek nem ajánlom, aljas szemét társaság...

Imre

Válasz

Lakatos Attila üzente 12 éve

Van akinek bejön. Még az is lehet, hogy valóban jó. Nem tudom. Az biztos, én óckodok az ilyen telefonon történő rendelésektől. mindig valami nem tiszta dolgot feltételezek mögötte.

Válasz

Zámbó Imréné üzente 12 éve

Mi kiprobáltuk. A férjemnek nagyon bejött. Remek minőség, és tényleg lehet ütemezni és lemondani. A férjem 4 hónapja az első pengével borotválkozik minden nap.

Válasz

Buthi Viktória üzente 12 éve

én azt tudom javasolni, hogy ne vedd át a csomagokat, szólj a postán, hogy ha innét jön csomagod, akkor ne kézbesítse, mert nem szeretnéd átvenni! így nem kerül pénzedbe, mert ráírják, hogy nem tudták kézbesíteni, vagy nem kereste a címzett.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Van aki vett tőlük nyakláncot? és tényleg mlemondható, esetleg még az első csomag megérkezése előtt?
ill itt van ez a cím, egy másik fórumon ezt küldte egy hozzászóló
HU Flexifront ügyfélszolgálat:
Photel Zrt. , Pf.: 400, 1461
Tel. szám: (1) 430 61 11 Fax: (1) 453 53 01

Válasz

KISS VIRÁG üzente 12 éve

Igen engem ,is már hívott ez a szám de nem vettem fel.
Amúgy meg ismerem ezt a borotvát ami tényleg semmit sem ér annyira rossz a minősége..

Válasz

Buthi Viktória üzente 12 éve

ezek engem is hívtak de nekem nem nyakláncot, hanem pénznyereményt ajánlottak, pont akkor foglalkozott vele a kisalföld is, hogy volt aki elszaladt a postára és vett feltöltő kártyát, vissza hívták és bediktálta nekik a számot,
apukámat meg olyannak hívták (attila te ismered aput), hogy szia a unokád vagyok, gyorsan segítened kell, szükségem van egy kis pénzre, mindjárt küldöm a haveromat érte, add neki oda, apu meg megszólalt, hogy az unokám 4 hónapos, akkor még annyi volt zsonci, aztán lecsapták a kagylót, de volt ismerős között, nagyon idős néni, aki nem hall már jól, nem ismerte fel a hangot, hogy nem az unoka és odaadta a pénzt az "havernak". Ez a baj, hogy sajnos szegény időseket könnyen be lehet csapni. Én nagyon sajnálom őket. Mamámat is kiokosítottuk, hogy be se engedjen senki és még csak véletlenül se adjon pénzt senkinek.

Válasz

Buthi Viktória üzente 12 éve

engem is hívtak már ilyenek, de az már régen volt, 1-2 éve, most gondolták újra divatba hozzák, meg férfi minőségi alsónadrágot is,ugyan ez, hogy csak a postát fizeted és nincs kötelezettség, aztán mégis alig lehet lemondani azt is állítólag, persze én sem kérte anno egyiket sem. most valami badoo e-maileket kapnak ismerőseim, hogy regisztrájanak, mert közösségi oldal, kedves ismerősnőm regelt, aztán jöttek az üzik sorra, hogy x pasinak tetszik meg x pasi randizna vele, mire jobban körül nézett az oldalon, kiderült,hogy társkereső féle. De szerinte ez a regisztrációból nem derült ki. Szóval azzal is jobb vigyázni, én mondjuk nem láttam az oldalt, csak amit ő elmondott.

Válasz

Megyesi Imre üzente 13 éve

Igen, Gönyűn.

Válasz

Lakatos Attila üzente 13 éve

:D A franc vigye azt a fene nagy gazdagságot. :)))

Ez a kód megadásos történet ez érdekes. Gönyűn történt?

Válasz

Megyesi Imre üzente 13 éve

Neked már drágábban adták :D. Észrevették, hogy gazdag vagy :). Ma egy ismerősömet egy nő hívta fel, akinek egy ajándék nyakláncot ajánlottak fel, ha bediktálja a kártyája kódját.Az már nem derült ki, hogy milyen kártya kódja kell, mert csak annyit mondott gyorsan nem kell és kinyomta a telót.

Válasz

Lakatos Attila üzente 13 éve

Na, ma engem is felhívtak.
Tettem a hülyét (nem volt nehéz :)), mintha nem tudnám miről lenne szó. Néhány percet elbeszéltünk egymás mellett :))) Kiderült 990 Ft-ért kapok egy borotvát, és utána 4 hetente nem is emlékszem mennyiért, mert nem figyeltem oda további borotvákat. Kb. 4 perc után az lett a vége, hogy köszöntem, de nem kértem a borotvát.

Válasz

Lakatos Attila üzente 13 éve

:D

Válasz

Kovácsné Kőrösi Teréz üzente 13 éve

hehe most ültem itt mint a sült hal, és csak néztem, hogy milyen jégkockát! De már leesett!!!! :) :) :))

Válasz

Lakatos Attila üzente 13 éve

Hihetetlen!
Erről még nem is hallottam.
Szinte naponta -na jó, de hetente biztosan kapok olyan e-maileket, amelyek a különböző csalásokra igyekeznek figyelmeztetni, meg olyanokat is, amelyek különböző kedvezményekkel kecsegtetnek. Ma már nem is megnyitni mindegyiket, mert néha általam ismeretlen emberektől is jönnek ezek a figyelmeztetések. Az én gépem már háromszor összeomlott, egyszer feltörték. Szóval van mitől félnem.

Teca! A jégkockás figyelmeztetést azonban köszönöm! :)))

Válasz

Kovácsné Kőrösi Teréz üzente 13 éve

Ez nagyon király! Nem csak a bankok, biztosítók, már a házalók is telefonon jönnek!!

Válasz